برای اینکه بدانید قبل از نوشتن کد ، چه کارهایی باید انجام دهید ، روی لینک زیر کلیک کرده و فیلم آموزشی را ببینید ، بعد از دیدن این فیلم و انجام دادن کارهایی که درون آن توضیح داده شده است ، به توضیح کد ها می پردازیم . پس روی لینک زیر کلیک کنید :
کد این برنامه به شرح زیر است که باید آن را در پنل actions همانطور که در آخر فیلم آموزشی گفته شد ، کپی کنید ، .
var i:Number = 0;
var myMessage:String = "Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. \n\nIt has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.";
function autoWrite():Void { if (i<=myMessage.length) { My_text.text = myMessage.substr(0, i)+"█"; i = i+1; } else { clearInterval(writingInterval); } }
var writingInterval:Number = setInterval(autoWrite, 22);
رنگ زرد : در خط اول یک متغیر به نام i ایجاد کردیم . در خط دوم یک متغیر به نام myMessage و از نوع string ، رشته ای ایجاد کردیم و متن مورد نظر خودمان را توی آن نوشتیم .
رنگ سبز : در خط اول این کد یک تابع با نام autoWrite ایجاد کردیم ، حال به شرح کد های این تابع می پردازیم : در این تابع کد :
My_text.text = myMessage.substr(0, i)+"█";
را می بینیم ، این کد به برنامه می گوید که ، textBox ی را که ایجاد کردیم ، را مساوی قرار بده با : از کاراکتر 0 ام متنمان تا کاراکتر i ام ، به اضافه ی یک مربع . در واقع متد substr از کاراکتر i ام تا کاراکتر j ام یک متن را بر می گرداند . و سپس ما به متغیر i یک واحد اضافه می کنیم ، تا در اجراهای بعدی تابع یک کاراکتر به text box ما اضافه شود . در خط بعدی ما دستور else را داریم ، این دستور به تابع می گوید که ، وقتی i برابر با تعداد کاراکتر های متن مورد نظر شد ، متد ، setInterval را خنثی کن. نام متغیری که درون آن قرار گرفته ، writingInterval است .
رنگ آبی : در انجا یک متغیر با نام writingInterval تعریف کرده ایم که از نوع عددی است ، سپس آن را برابر با متد setiInterval قرار دادیم ، این متد دو آرگومان دارد ، آرگومان اول ، نام تابعی که می خواهیم فراخوانی شود است و آرگومان دوم زمان فراخوانی است ، به میلی ثانیه . در واقع این متد یک تابع را ، مثلا هر 200 میلی ثانیه فراخوانی می کند .
var writingInterval:Number = setInterval(زمان, نام تابع)
خب دوستان این آموزش هم تمام شد ، آن را اجرا کنید و لذت ببرید . با ذکر یک صلوات .